Over MASIVe

[mɑ‘sif ≠ mæsɪv]

Meer over:

WAT doet MASIVe voor jou en WAAROM

Impact maken met strategie en verandering

Als leider wil je je organisatie natuurlijk vooruit helpen. Continu. Je wilt je nu versterken, maar óók al vernieuwen voor straks. En dus ook: dingen daadwerkelijk gaan veranderenMASIVe helpt je daarbij.

Hoe? Door jou sterker te maken in het hele proces van strategie maken én uitvoeren. Uitvoering en plannen met elkaar in lijn te brengen. Te zorgen dat het ‘goed staat’ zodat jij en je team op de juiste momenten, geïnformeerde beslissingen kunnen nemen.

Dat vraagt om goede samenwerking in een soepel proces dat effectief moet worden georganiseerd en bestuurd. Daarmee zet jij je strategie-inspanningen wél duurzaam om in impact én benut je het potentieel in je organisatie: making strategy & making it … work.

Services die MASIVe levert

Afhankelijk van jouw specifieke situatie en van wat jij wilt, kan MASIVe je op verschillende manieren helpen. Bij het maken van strategie, of juist bij de executie ervan. Of allebei natuurlijk. Met interventies op maat. Via bijvoorbeeld:

 • advies en/of implementatie
 • procesbegeleiding van team(sessie)s
 • training en coaching
 • periodiek ‘onderhoud’
 • interim en programmamanagement 

Training & coaching

Breng specifieke kennis en vaardigheden binnen je organisatie snel - en op maat - op het juiste niveau

Wanneer?


Soms is het niveau van je team(s) of medewerkers nog niet voldoende om het zelf goed te doen. Qua kennis, kunde of vanwege een gebrek aan praktische ervaring. Dan helpt het als ze het een keer hebben gezien. Iemand ze ergens op wijst. Of in schoolt. Maar dan wel graag kort, praktisch en bruikbaar. Gericht op de klus die ze te klaren hebben. Geen onnodig lange theoretische verhandelingen.

MASIVe kan je helpen zowel individuele medewerkers als teams te trainen of coachen in de praktijk. Op alle aspecten van strategie, innoveren en veranderen. Op maat. Precies goed.

Dat wil ik

Interim en programma-management

Laat MASIVe je veranderprogramma runnen of tijdelijk een bepaalde sleutelpositie invullen, terwijl jij naar een goede en permanente invulling zoekt

Wanneer?


Nieuwe werkwijzen leiden soms ook tot nieuwe functies of rollen. Of de executie van je (nieuwe) strategie vraagt simpelweg om coördinatie op niveau. Dat heb je wellicht niet de volgende dag meteen naar wens ingevuld. Maar je wilt nu eigenlijk wel van start.

MASIVe kan tijdelijk zo'n nieuwe, vaste positie invullen: als kwartiermaker fungeren in voorbereiding op de komst van de nieuwe collega. Of je strategische veranderprogramma mede in de steigers helpen zetten, dan wel tijdelijk voor je leiden.

Dat wil ik

Advies & Implementatie

Ontvang advies gericht op een specifiek vraagstuk en/of ondersteuning bij de implementatie van een oplossing

Wanneer?

In jouw baan word je continu geconfronteerd met allerlei vraagstukken en uitdagingen op het gebied van strategie maken en uitvoeren. Afhankelijk van je eigen talenten, achtergrond en ervaring als MT, kun je op onderdelen daarvan meer of minder goed uit de voeten. Soms wil je dan gewoon wat advies. Een frisse blik. Gewoon eens onbevooroordeeld klankborden over een specifiek idee met iemand zonder direct belang en zonder voorgeschiedenis, maar die wel snapt wat jou beweegt, bezighoudt en vooral ook, helpt.

Wat je vraag ook is: MASIVe kan je helpen met een luisterend oor en een gedegen advies. En zo je wilt, vanzelfsprekend ook bij de daadwerkelijke implementatie.
Dat wil ik

Procesbegeleiding

Laat je team(proces) actief begeleiden en toewerken naar een resultaat, zonder dit zelf te hoeven doen

Wanneer?

Het zomaar inplannen van agendatijd met collega's garandeert meestal niet dat je bereikt wat je wilt en vooruitkomt. Dat vraagt voorbereiding. Een goed proces op papier, betekent alleen nog niet meteen een goed proces in de praktijk. Dat vergt naast vaardigheden ook de mentale ruimte om in het moment zelf de procesrol te vervullen. Veel managers en directeuren vinden die combinatie best ingewikkeld. En dat is logisch.

MASIVe kan je helpen met de begeleiding van het proces. Als gespreksleider, moderator of facilitator. Jij hebt dan in het moment de handen vrij, de ruimte om zelf actief mee te doen en direct te sturen op impact. Dat maakt het verschil.
Dat wil ik

Check-up (periodiek)

Boek voor een vast en aantrekkelijk all-in
bedrag een periodieke check-up

Wanneer?

De hectiek van alledag biedt vaak weinig ruimte voor een korte pas op de plaats. Of een verdiepend gesprek over of je wel staat waar je wilt of kunt staan. Veel leidinggevenden voelen die behoefte echter wel degelijk. Het komt er alleen niet van.

MASIVe helpt je periodiek in maximaal één dagdeel de belangrijkste aspecten van strategie, innovatie en verandering binnen je organisatie opnieuw tegen het licht te houden. Bijvoorbeeld eens per kwartaal. Na zo'n korte maar effectieve reflectie kun je zelf goed bepalen óf, en zo ja hoe en met wie je verder wilt werken aan het versterken, vernieuwen en veranderen van je business.

Dat wil ik

Hoe MASIVe het aanpakt

“Wat belemmert je om als organisatie nóg succesvoller te zijn dan je nu al bent?” Vanuit die vraag kijken we samen via ons eigen model goed naar wat er speelt en op welke ‘impactvergroters’ we ons het best kunnen richten om je organisatie het meest duurzaam te versterken.

Gaat het om strategie maken, denken en innovatiekracht? Of zit de grootste winst juist in wat erop volgt: strategie uitvoeren, doen en executiekracht? Geregeld echter blijkt ook de verbinding met elkaar een flink obstakel en haakt niet iedereen goed genoeg aan. Of wellicht gaat alles helemaal prima, nu, maar vraag je je toch af of je strategisch wel voldoende wendbaar bent?

Waar het ook zit, we vinden het en werken van daaruit verder.

Werk samen
(klik evt. op het model voor een verdere toelichting)

MASIVe:

 • staat 100% naast je en laat tegelijk het eigenaarschap van het vraagstuk 100% bij jou
 • is vanuit die rol onafhankelijk en vraagt gericht door, zoekt de synthese, verbanden en samenhang en bekijkt je vraagstuk graag vanuit het grotere geheel
 • biedt je zo snel en zo veel mogelijk keuzeruimte en zelfredzaamheid en dus ook regie
 • wil het daarmee voor jou ook kostentechnisch zo aardig mogelijk houden
 • beschouwt onze samenwerking als persoonlijk en vertrouwelijk (deze website bevat daarom ook geen namen van ondersteunde  ondernemingen; neem evt. persoonlijk contact op voor relevante referenties).

Als je kiest voor MASIVe ...

Ben je er waarschijnlijk van overtuigd dat er meer in je organisatie zit dan je er nu uithaalt. Wil je die potentie beter benutten. En meer impact maken. Door sterker te worden in hetzij strategie maken, dan wel in strategie uitvoeren. Of allebei natuurlijk.

Met MASIVe kies je voor: 

 • een discrete, doelgerichte, kostenefficiënte, op verbinding en leren gerichte, tijdelijke versterking
 • met eigen hands-on managementervaring en een actieve binding van werkvloer tot op bestuurlijk niveau
 • die vanuit meerdere perspectieven inzet op duurzame groei en ontwikkeling van jouw organisatie
 • met steeds een scherp oog voor de beheersing van jouw risico’s, kosten en belangen.
Netwerkpartners MASIVe

Met wie MASIVe partnert

Sommige vraagstukken roepen om meer verdieping op een specifiek domein. MASIVe werkt graag samen met diverse experts die hun vak verstaan. Onder meer op het gebied van:

Heb je een vraag, opdracht of anderszins interesse inzake een van deze specifieke aandachtsgebieden? Neem gerust contact op. MASIVe vertrouwt op de dienstverleningskwaliteit van betreffende partijen en introduceert je met genoegen (vrijblijvend en belangenvrij).