Verandert uw business met uw ideeën mee?

Ontwikkel, lever en benut nieuwe mogelijkheden ... pluk de vruchten van al het harde werk

Het runnen van de dagelijkse business vraagt al een hoop tijd en energie. Daar komt het changen van uw business nog eens bij. En veranderen levert gedoe op, zoveel is op voorhand al wel zeker. Dat is op zich maar goed ook trouwens; zonder wrijving geen glans immers. Daarbij verraadt gedoe ook dat men snapt dat het u menens is en niet vanzelf weer overwaait. Kan het dan niet zonder? Nee, niet echt. Maar … u kunt het wel een heel stuk aangenamer maken. Voor uzelf en uw mensen. Dat begint echter wel bij weten wat u doet. En laat.

Anders kon het weleens ingewikkeld worden. Of een puinhoop. Of erger. Talloze praktijkverhalen over waar het niet ging zoals bedoeld. U kent ze ook. In de voorbereiding, uitvoering, communicatie, implementatie of het benutten van de verkregen baten. Zonde van ieders inspanning, de bestede tijd, het geïnvesteerde geld en de gelekte energie en motivatie. Maakt u hier een gewoonte van, dan zijn de gevolgen op termijn nog serieuzer. 

MASIVe helpt u grip krijgen op alle aspecten van effectief ontwikkelen, opleveren en benutten van nieuwe bekwaamheden, die nodig zijn om uw strategische doelstellingen te realiseren. Want ook als je koers glashelder is en je ‘het alleen nog maar even hoeft te doen’, is hulp soms meer dan dringend gewenst. Hoe organiseer je het nou effectief en efficiënt en houd je het tegelijkertijd nog een beetje leuk met elkaar ook? Hoe krijg en houd je overzicht over welke initiatieven er lopen? Hoe zorg je ervoor dat ze ook echt bijdragen aan je doelen? Hoe word je als organisatie echt beter in het uitvoeren van projecten en/of programma’s? Kan een agile aanpak jou daarbij helpen en zo ja, hoe? Welke aanpak werkt bij welk verandervraagstuk? Waarom doen je mensen niet (meteen) wat jij wilt dat ze doen? Wil je ontdekken hoe wel?

Weten hoe ook u uw realisatiekracht vergroot en welke ondersteuning MASIVe hierin kan bieden? Lees hieronder verder of neem direct contact op.

Programma’s en projecten

Wij willen sterker worden in veranderopgaven organiseren

Uw strategische veranderopgave heeft u helder opgeknipt in overzichtelijker uitvoerbare deelopgaven die helpen om delen van uw visie te realiseren. Deze worden onderling gecoördineerd en bekwaam geleid en uitgevoerd door uw teams en teamleads. U weet exact waar u staat en hoe u bijstuurt als het nodig is.

Transities managen

Wij willen transities beter leren lezen en managen

Uw organisatie snapt dat voor daadwerkelijk veranderen meer nodig is dan goed uitgevoerde projecten. U kijkt naar het gehele systeem, heeft aandacht voor zowel boven- als onderstroom. Voor de juiste veranderaanpak. En uw eigen rol daarin. Zo krijgt u mensen makkelijk actief en mee.

Batenrealisatie

Wij willen onszelf beter belonen voor al onze investeringen

Uw organisatie beloont zichzelf structureel en daadwerkelijk voor alle inspanningen en inversteringen. U snapt dat projecten alleen renderen als u overgaat tot oogsten van bedoelde baten. U bent hier van meet af aan scherp op. Uw mensen tonen eigenaarschap, gebruiken nieuwe capabilities echt en boeken er succes mee.