Creëert u werkelijk waarde met innovatie?

Verbeter, vernieuw én innoveer ... blijf continu werken aan wat uw markt echt wil

Niets is voor altijd. Ook succesvolle businessmodellen niet. Helaas. De behoeften van de markt veranderen of de wetgever stelt nieuwe eisen. Het economisch tij keert. Er doemt serieuze concurrentie op uit onverwachte hoek. Of nieuwe technologie laat uw huidige oplossingen er ineens nogal antiek uitzien.

Wat de aanleiding ook is, op enig moment staat u voor de keuze: zo doorgaan, of gooit u het (ook) over een andere boeg? En omdat niemand die ene glazen bol heeft, zult u zich anders moeten wapenen om mee te blijven doen. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk blijven presteren met uw huidige businessmodellen. Die zijn succesvol immers. Tegelijk wilt u de winnende businessmodellen van morgen en overmorgen bedenken en ontwikkelen. Onmogelijk? Nee, zeker niet. Het gaat bij veel organisaties alleen niet bepaald vanzelf.

MASIVe helpt u blijvend effectief innoveren. Om te beginnen door naar het grotere geheel te kijken. Dus niet alleen naar uw innovatiemethodiek. Natuurlijk is die belangrijk, maar niet voldoende voor succes. We kijken daarbij vooral ook vanuit de bril van uw klant. Hoe ervaart deze uw producten en/of dienstverlening? Hoe mooi en geweldig u ze ook vindt, ze creëren pas waarde als uw klant dat ook zo ervaart. Als u goed snapt hoe u waarde schept – en via innovatie in de toekomst ook kunt blijven scheppen -, kunt u daar uw organisatie en innovatievaardigheden beter op afstemmen. Dat gaat mogelijk nog wat verder dan u nu wellicht denkt overigens. Vervolgens is het cruciaal om grip te krijgen op de stroom aan ideeën, het proces van keuzes maken en het managen van alle initiatieven en hun bijdrage aan uw doelstellingen. Alleen zo kunt u met uw teams gericht werken aan sec de juiste initiatieven en efficiënt en duurzaam waarde creëren. Voor uw klant én voor uzelf!

Benieuwd hoe ook u blijvend nieuwe waarde creëert en welke ondersteuning MASIVe hierin kan bieden? Lees dan verder of neem direct contact op.

Waardecreatie in beeld

Wij willen scherp krijgen hoe wij waarde creëren en leveren

U weet precies welke doelgroepen u welke waarde levert via welke propositie en waarom zij klant zijn bij u. U snapt heel goed wat daarvoor nodig is en wat u uniek maakt. En hoe u ervoor zorgt dat die combinatie ook rendeert. U bent zo snel in staat te anticiperen op cruciale veranderingen in het speelveld.

Businessportfolio innovatie

Wij willen ons business portfolio evalueren en versterken

U heeft een solide proces ingeregeld waarmee u het maximale haalt uit uw huidige businessmodellen én continu werkt aan nieuwe kansen op succes: u exploiteert én exploreert kortom. Via verbeteringen, vernieuwingen en innovaties blijft u de markt continu waarde bieden. Succes verzekerd.

innovatie vernieuwing business

Innovatiekracht vergroten

Wij willen meer en vaker succesvol innoveren

Blijven meedoen vraagt om continu verbeteren, vernieuwen en innoveren. U beseft dat als geen ander. Innovatie ziet u dan ook niet als snel trucje. Meer als een ecosysteem waarin alle bouwstenen op elkaar zijn afgestemd en voorwaarden ingevuld. Uw innovatie-experts hebben alle benodigde kennis, vaardigheden, drive en ruimte.

Ideeën en veranderportfolio

Wij willen voortaan werken aan enkel de juiste initiatieven

Uw geld en tijd kunt u maar één keer besteden. Dus investeert u alleen in de meest kansrijke en impactvolle ideeën die u echt helpen uw ambitie te realiseren. U beheerst het hele traject dan ook tot in de puntjes. Van nieuwe ideeën genereren en deze verrijken. Tot efficiënt selecteren en beslissen welke u werkelijk wilt uitvoeren.