Verliest u energie door een vage strategie?

Overbrug de kloof tussen boardroom en werkvloer, tussen ambitie en actie ... richt én verbind

Een glasheldere, activerende koers die alle inspanningen in uw business stuurt, is voor veel ondernemingen nog allesbehalve vanzelfsprekend. Onderzoeken onder medewerkers tonen geregeld aan: uw mensen weten niet wat u wilt, waarom en wat dit voor hen betekent. Een onduidelijke strategie leidt tot verlies van energie. Van u, van hen en van uw MT. Veranderen wordt zo een stuk ingewikkelder, kost meer tijd en geld tegen een hoger risico bovendien. Zonde!

Het kan ook anders. Zorgt u met uw MT voor scherpe, duidelijke keuzes, dan kunnen uw veel mensen beter kiezen. Ze worden enthousiast en verbinden zich met de plannen, de weg, de ambitie en dragen actief bij. Of … ze haken voorgoed af en kiezen hun eigen pad: ook dat is uiteindelijk winst voor iedereen. U heeft immers liefst die vakmensen aan boord die elke dag alles geven voor de droom van u allemaal. Zij zijn het die blije klanten maken. Niet degenen die vooral aanblijven om heel andere redenen.

MASIVe helpt u uw strategische richting dynamisch (her)bepalen. En wel zodanig dat u het daarna desgewenst ook goed zelf kunt. We werken uw koers samen uit tot een helder en aansprekend verhaal. En schetsen de route die u daarbij voor ogen heeft. Zonder alles onwrikbaar in beton te gieten. Opdat u strategisch wendbaar blijft. En u uw mensen in staat stelt zich te verbinden aan uw ideeën, plannen en ambities en daaraan hun waardevolle bijdrage te leveren.

Wilt ook u uw strategische impact en wendbaarheid vergroten en weten welke ondersteuning MASIVe hierin kan bieden? Lees dan hieronder verder of neem direct contact op.

Missie, visie en ambitie

Wij willen ons waarom en waartoe scherp neerzetten

U heeft een missie die helder uitlegt wat de wereld mist als uw organisatie er niet zou zijn. Een inspirerende visie op de toekomst en uw plaats daarin. En natuurlijk een grootse ambitie die onverholen aangeeft wat u met elkaar wilt bereiken de komende tijd. Alles perfect afgestemd op uw beeld van waar de wereld nu en straks om vraagt.

De strategische route

Wij willen onze strategie sterk en tastbaar maken

U en uw team(s) weten langs welke strategische doelstellingen u succes bereikt. Waar de grote veranderthema’s liggen. Via welke kerninitiatieven u die verandering wilt organiseren. Hoe u bepaalt of u genoeg vooruitgang boekt. U heeft uw strategie meetbaar, bestuurbaar  en communiceerbaar gemaakt.

Strategie richting

Aligment bouwen

Wij willen alle organisatieniveaus goed op elkaar uitlijnen

Uw interne kartrekkers doorgronden de (nieuwe) strategie. Ze zijn perfect in staat én bereid anderen daarin actief mee te nemen. Uw mensen zijn volledig ingecheckt en kunnen niet wachten bij te dragen aan het realiseren van uw en hun toekomstdromen. Al hun inspanningen zijn daar iedere dag opnieuw op gericht.

Wendbaarheid creëren

Wij willen onze wendbaarheid organisatiebreed vergroten

U laat zich niet verrassen door de grillen van de markt, concurrentie of ontwrichtende technologie. Ook intern weet u exact wat er speelt. U en uw team(s) signaleren en anticiperen tijdig. Zeker als het gaat om nieuwe inzichten met strategische impact. Zo blijft u ook ‘morgen’ relevant en duurzaam mooie resultaten boeken.